Verloskundigen Zeeburgereiland

Verloskundigen Zeeburgereiland: sinds maart 2016 heeft Pregnanta Geboortezorg een dependance geopend: Eef Kamerbeekstraat 503. Dit is onze 2e spreekuurlocatie op dit prachtige eiland tussen Zeeburg en IJburg. Het Zeeburgereiland is een driehoekig eiland aan de oostkant van Amsterdam. Voor de komende jaren zijn veel nieuwbouwwoningen met de daarbij behorende voorzieningen en bedrijvigheid gepland. Een verloskundigepraktijk op Zeeburgereiland is dan ook een essentiele aanvulling. Wij zijn blij dat wij de eerste verloskundigenpraktijk zijn op dit eilandje.

Bereikbaarheid verloskundigenpraktijk Zeeburgereiland

Met openbaar vervoer kun je bus 37 nemen vanuit Amsterdam Noord & tram 26 van en naar IJburg en Amsterdam Centraal. Onze locatie is goed bereikbaar met de auto en dichtbij de ring A10. Je mag tijdens het consult de auto op de oprit gratis parkeren als er plaats is. Er is voldoende parkeergelegenheid op de Kea Boumanstraat (met parkeerkosten).

Ons team bestaat uit een duo Omer Sarioglu & Ellen Moonen. We houden van eerlijke, informele en gezellige verloskundige zorg. Wij besteden veel meer aandacht en tijd aan onze cliënten dan de gemiddelde Amsterdamse verloskundigenpraktijk.

Partners zijn in onze ogen cruciaal in het proces van zwangerschap en baren. Wij vinden het altijd erg fijn om zowel de zwangere als partner te leren kennen en onze deur staat altijd voor beide open! Tijdens de zwangerschap willen we niet alleen jullie leren kennen maar ook je thuissituatie. Aangezien we zwangere vrouwen zowel binnen als buiten Amsterdam Noord & Zeeburgereiland graag begeleiden, doen we geregeld huisbezoeken op afspraak. Dit zorgt ervoor dat we jullie nog betere zorg kunnen geven.

Met liefde & passie voeren we het vak uit en vinden we het belangrijk om je vertrouwen in je eigen kracht te ontwikkelen. Voor verloskundige hulp of vragen kun je ons 24-uur per dag bereiken op het volgende nummer: 06-52047610.