Verloskundige Landsmeer

Hebben jullie een kinderwens of ben je al zwanger? Pregnanta Geboortezorg is een kleine en informele verloskundigenpraktijk in Amsterdam, gespecialiseerd in natuurlijke baringshoudingen, zoals onderwaterbevallingen en de baarkruk. We begeleiden jullie in alle delen van het traject en bieden gezellige, informele en eerlijke verloskundige zorg. Het is voor ons belangrijk dat jullie je comfortabel en op je gemak voelen: kom dus gerust een keer de sfeer bij ons proeven. We nemen 30 minuten voor elke afspraak, in plaats van de 15 minuten bij een gemiddelde verloskundigenpraktijk en we hebben flexibele spreekuurdagen. Ook doen we met plezier huisbezoeken op afspraak! Niemand is bij ons een nummertje. Jullie kunnen al jullie zorgen en wensen met ons bespreken.

Willen jullie een keer komen kijken bij de praktijk? Meld je dan aan voor een afspraak en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Jullie kunnen ons ook telefonisch bereiken via 020-775 99 27. Op werkdagen zijn we tussen 08:30 en 16:00 uur bereikbaar.

PASSIE VOOR IEDERS BEGIN

Wij zijn Ellen & Ömer: de verloskundigen bij Pregnanta Geboortezorg. Een informele en gezellige verloskundigenpraktijk in de buurt van Landsmeer waar professionele zorg voorop staat! Pregnante Geboortezorg heeft twee dependances in Amsterdam waar jullie terecht kunnen voor informatie en alle soorten echo’s. Als op bezoek komen voor jullie geen mogelijkheid is, dan doen we vanzelfsprekend een huisbezoek.

Jullie kunnen ons alles vragen, niets is te gek! Omdat we met drie verloskundigen zijn, leer je ons goed kennen en  weet je zeker dat een van ons bij jouw bevalling aanwezig is: een fijne en vertrouwde gedachte. Ook besteden we speciale aandacht aan de relationele veranderingen tijdens de zwangerschap. Een zwangerschap en bevalling is voor jullie een spannende periode en we gaan er alles aan doen om jullie zo goed mogelijk voor te bereiden op de komst van jullie kleine wonder(tjes).

Neem contact op

  • Verloskundigen van Pregnanta

VERLOSKUNDE BIJ PREGNANTA GEBOORTEZORG

Je kunt van ons gepassioneerde verloskundige zorg van begin tot eind verwachten. Een van onze voordelen is dat je kunt bellen naar 06-520476 10, waardoor je snel en adequaat al je vragen kunt stellen. Per e-mail proberen we ook dezelfde dag nog te reageren. We bieden ook voorlichtingsavonden aan, waarin we onderwerpen behandelen die te maken hebben met het zwangerschapsproces. Hier kun je andere toekomstige papa’s en mama’s ontmoeten en van elkaar leren.

Bij een kinderwens kunnen jullie bij ons terecht met alle vragen en helpen we jullie met de juiste levensstijl om de vruchtbaarheid te vergroten. Tijdens de zwangerschap begeleiden we jullie tijdens alle mooie en moeilijke momenten. We ondersteunen tijdens  zwangerschapskwalen, bieden zowel pret- als medische echo’s aan en helpen jullie met wat jullie moeten regelen voordat de kleine er is. Ook bespreken we uitbundig welke soort bevalling jij voor ogen ziet en hoe wij daarin kunnen ondersteunen.

Als de tijd er bijna is dat jullie kleine ter wereld komt, helpen we met een vluchtkoffertje samenstellen, bespreken we wanneer je precies moet bellen en hoe je het beste kunt omgaan met de pijn. Na de geboorte ondersteunen we jullie tijdens de kraamtijd, zoals bij het geven van borstvoeding, en kraambed ongemakken. Ook staan we bij een miskraam voor jullie klaar en bieden we begeleiding aan.

Schrijf je in

  • Verloskundige hulp bij Pregnanta geboortezorg
  • Verloskundige hulp

ZOWEL PRET- ALS TERMIJNECHO’S

Bij beide locaties van Pregnanta Geboortezorg zijn jullie welkom voor echo’s. Dit kunnen bijvoorbeeld termijn echo’s of pretecho’s zijn. Zelfs wanneer je bij een andere verloskundige loopt, ben je meer dan welkom bij ons. Als jullie ergens onrustig over zijn, kunnen we ook een echo op indicatie doen. Tijdens onze afspraak nemen ruim de tijd om al jullie vragen te beantwoorden, de gezondheid van de baby te bespreken en hem of haar goed in beeld te brengen. Zo creëren we een comfortabele sfeer waarbij jullie een unieke kijk in de buik krijgen. Terwijl jullie even kunnen genieten van jullie kindje, kijkt de verloskundige naar de groei, ligging en ontwikkeling.  En natuurlijk krijgen jullie de mooiste beelden mee naar huis, zodat jullie er nog langer van kunnen genieten.

Maak een afspraak voor een pretecho

  • Echo baby

DE VISIE VAN PREGNANTA GEBOORTEZORG

De zwangerschap en bevalling is een natuurlijk proces, waarbij we graag zorg op maat bieden. Wil je bijvoorbeeld thuis bevallen of een onderwaterbevalling? Alle wensen kunnen jullie met ons bespreken: niets is te gek. We nemen graag alle tijd tijdens onze contactmomenten, zodat jullie je echt op je gemak voelen en we alle vragen en zorgen bespreken. We bieden gepassioneerde zorg met veel aandacht en een persoonlijke benadering.

Onze klanten aan het woord

“Wij hadden geen betere verloskundigen kunnen wensen dan het team van Pregnanta. Ze hebben ons door het hele traject van de zwangerschap uitstekend ondersteund. Alle tests en bezoekjes waren zeer prettig en met veel persoonlijke aandacht. We hadden nooit het gevoel dat een van de drie verloskundigen op de klok zat te kijken dus we voelden ons vrij om alle vragen te stellen die we hadden. Ook tijdens de bevalling hadden we geen betere zorg kunnen wensen; het feit dat deze heel voorspoedig ging en precies zoals ik hem voor ogen had, was voor een groot deel aan verloskundige Darlene te danken.Wij raden Pregnanta van harte aan voor alle zwangere vrouwen!”

Cecilia en Marcus

“Omer Ellen & Darlene hebben ons bij elk bezoek met open armen ontvangen. Goed geadviseerd en fijn op weg geholpen. Thuis komen was het. Ik ga onze bezoekjes aan de praktijk ENORM missen. <3!!!!”

Ogenda

“Ik ben heel blij dat ik door Omer, Ellen en Darlene ben begeleid tijdens mijn zwangerschap. Ze zijn ontzettend lief en warm, en bovenal zeer vakkundig. Ze stellen de vrouw centraal (ipv procedures/protocollen). Door hun ben ik vol vertrouwen de bevalling in gegaan. Ik wist me enorm gesteund door hun. Ik denk met een warm hart terug aan hun begeleiding, en mocht ik in de toekomst weer zwanger zijn dan zou ik zeker weten bij hen terug gaan.”

Eline van der Geest