OVER ONS

Wij zijn Ellen & Omer: verloskundigen praktijk Pregnanta Geboortezorg. Een vroedvrouw en vroedman waarbij je jezelf kunt zijn. Wij houden van eerlijke, informele en gezellige verloskundige zorg. Stellen kunnen met alle vragen bij ons terecht, niets is ons te gek! Onze cliënten zijn altijd welkom voor een kennismaking met ons om onze sfeer te proeven. Wij besteden veel meer aandacht en tijd aan onze cliënten dan de gemiddelde Amsterdamse verloskundigen praktijk. Niemand is voor ons een nummer.

We hebben los van de verloskundige zorg ook veel aandacht voor de psyche-sociale en relationele veranderingen in de zwangerschap. Partners zijn in onze ogen cruciaal in het proces van zwangerschap en baren. Natuurlijke baringshoudingen, waaronder ook de baarkruk en onder water bevallen zijn onze specialiteiten. Door alle badbevallingen die we samen hebben gedaan, zijn we volledig met elkaar gesynchroniseerd. Dit zorgt ervoor dat we vanuit ons oogpunt nog betere zorg kunnen geven.

Onze vaste waarneemsters Shelaika en Roos vullen onze visie en gedachtegang fijnloos aan. Beide zijn mede bij ons opgeleid en daardoor steken wij voor hen ook de handen in het vuur! Het is super fijn om ons alle vier te leren kennen in het proces. Belangrijk om te weten is dat we geen extra waarneming nodig hebben tijdens vakantieperiodes waardoor we altijd met vieren de diensten en spreekuren invullen.

Een prettige zwangerschap en goede bevalling vormen de basis van ouderschap vanuit vertrouwen.

LEER ONS KENNEN!

ONZE VISIE

Passie voor ieders begin.

Onze verloskundigen praktijk Pregnanta Geboortezorg ziet zwangerschap en bevalling als een natuurlijk en fysiologisch proces. Bij onze manier van zorgverlening staan betrokkenheid, aandacht en persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Jullie zullen ten alle tijden centraal staan en wij streven hierbij naar het aanbieden van zorg op maat. Vertel ons je wensen: een bevalling thuis of in het ziekenhuis, met of zonder pijnstilling, in bed, bad of op de baarkruk? Alles is bespreekbaar!

Tijdens de controles nemen we alle tijd die nodig is om je vragen en zorgen rondom de zwangerschap en bevalling uitvoerig door te nemen. De verloskundige die je tijdens de bevalling heeft begeleid, komt in je kraamtijd nog op visite om te praten over je ervaringen tijdens de bevalling.