fbpx
Over verloskundigen praktijk Pregnanta Geboortezorg
14430
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14430,bridge-core-1.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Over ons

Wij zijn Ellen & Omer: verloskundigen praktijk Pregnanta Geboortezorg. Een vroedvrouw en vroedman waarbij je jezelf kunt zijn. Wij houden van eerlijke, informele en gezellige verloskundige zorg. Stellen kunnen met alle vragen bij ons terecht, niets is ons te gek! Onze cliënten zijn altijd welkom voor een kennismaking met ons om onze sfeer te proeven. Wij besteden veel meer aandacht en tijd aan onze cliënten dan de gemiddelde Amsterdamse verloskundigen praktijk. Niemand is voor ons een nummer.

 

We hebben los van de verloskundige zorg ook veel aandacht voor de psyche-sociale en relationele veranderingen in de zwangerschap. Partners zijn in onze ogen cruciaal in het proces van zwangerschap en baren. Natuurlijke baringshoudingen, waaronder ook  de baarkruk en onder water bevallen zijn onze specialiteiten. Door alle badbevallingen die we samen hebben gedaan, zijn we volledig met elkaar gesynchroniseerd. Aangezien we onze cliënten in heel Amsterdam graag begeleiden, doen we geregeld huisbezoeken op afspraak. Dit zorgt ervoor dat we vanuit ons oogpunt nog betere zorg kunnen geven.

 

Een prettige zwangerschap en goede bevalling vormen de basis van ouderschap vanuit vertrouwen.


Onze visie

Passie voor ieders begin.

Onze verloskundigen praktijk Pregnanta Geboortezorg ziet zwangerschap en bevalling als een natuurlijk en fysiologisch proces. Bij onze manier van zorgverlening staan betrokkenheid, aandacht en persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Jullie zullen ten alle tijden centraal staan en wij streven hierbij naar het aanbieden van zorg op maat. Vertel ons je wensen: een bevalling thuis of in het ziekenhuis, met of zonder pijnstilling, in bed, bad of op de baarkruk? Alles is bespreekbaar!

 

Tijdens de controles nemen we alle tijd die nodig is om je vragen en zorgen rondom de zwangerschap en bevalling uitvoerig door te nemen. De verloskundige die je tijdens de bevalling heeft begeleid, komt in je kraamtijd nog op visite om te praten over je ervaringen tijdens de bevalling.

Spreekuurtijden

Telefonisch spreekuur van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur.
Consulten zullen plaatsvinden op afspraak op de praktijk, maar er zijn thuisbezoeken mogelijk.

 

We hebben iedere woensdag een hartjes spreekuur van 12.00u tot 13.00u. Indien je hier behoefte aan hebt mag je wekelijks langskomen om naar het hartje van de baby te luisteren. Laat dit dan van te voren even weten. Goed om te weten is dat we dit kunnen uitvoeren vanaf 13 weken zwangerschap. Iedereen, alsook vrienden en familie, zijn welkom om naar het hartje van jullie baby te luisteren.

Verloskundigenpraktijk

Koekoeksplein 19 HS
1021 VA Amsterdam

 

020 775 99 27 (algemeen nummer)
06-520 476 10 (spoednummer)

 

assistentes@pregnanta.nl
verloskundigen@pregnanta.nl

Dependance Zeeburgereiland

Eef Kamerbeekstraat 503
1095 MP Amsterdam

 

020 775 99 27 (algemeen nummer)
06-520 476 10 (spoednummer)

 

assistentes@pregnanta.nl
verloskundigen@pregnanta.nl