Verloskundige Zaandam

Bij Pregnanta Geboortezorg kun je terecht voor verloskunde van a tot z. We houden van eerlijke, informele en gezellige verloskundige zorg. We begeleiden jullie tijdens de mooie en moeilijke momenten van het traject: van kinderwens tot kraambed. Omdat we begrijpen hoe druk de week is, hebben we flexibele spreekuurdagen en doen we met plezier huisbezoeken op afspraak. Wij willen graag dat jullie je op je gemak voelen en lekker jezelf kunnen zijn. Niemand is voor ons een nummertje. We nemen dan ook veel meer tijd voor de contactmomenten dan andere verloskundigenpraktijken. Natuurlijke baringshoudingen, zoals op de baarkruk, en een onderwaterbevalling zijn onze specialiteiten.

Hebben jullie een kinderwens of ben je zwanger? Meld je dan aan voor een afspraak en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op. We zijn op 020-775 99 27 bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 16:00 uur.

ERVAREN VERLOSKUNDIGEN IN DE BUURT VAN ZAANDAM

Wij zijn Ellen Moonen en Ömer Sarioglu: een vroedvrouw en vroedman bij wie je écht jezelf kunt zijn. Samen met ons team bieden we jullie professionele begeleiding, deskundige zorg en persoonlijke aandacht. Je kunt bij ons terecht met al je vragen; niets is te gek. Los van de verloskundige zorg hebben we veel aandacht voor de relationele veranderingen tijdens de zwangerschap, omdat partners in onze ogen heel belangrijk zijn in het proces van zwangerschap en geboorte.

Neem contact op

  • Verloskundigen van Pregnanta

Passie voor ieders begin

Jullie kunnen bij ons terecht met alle vragen over jullie kinderwens en welke levensstijl jullie het beste kunnen aanhouden. Je kunt ons dag en nacht bereiken, waardoor je heel laagdrempelig vragen kunt stellen. Daarnaast geven we voorlichtingsavonden voor aanstaande ouders, waarin we onderwerpen zoals de bevalling en borstvoeding behandelen. Hier kunnen ouders elkaar ontmoeten en vooral ook van elkaar leren.

Tijdens de zwangerschap staan we ook voor jullie klaar: we begeleiden tijdens zwangerschapskwalen, maken echo’s en helpen met wat jullie allemaal moeten regelen voor wanneer de baby er is. We bespreken jullie wensen en welke soort bevallingen er zijn. Als het bijna tijd is om te bevallen, helpen we met wat je in moet pakkenwanneer je moet bellen en hoe je bijvoorbeeld het beste omgaat met de pijn. Na de geboorte begeleiden we jullie tijdens de kraamtijd, zoals bij kraambed ongemakken en wat de temperatuur moet zijn van de baby. Ook bij een miskraam staan we voor jullie klaar en bieden we begeleiding aan.

  • Moeder en baby na badbevalling

Echo’s bij verloskundige Zaandam

Jullie kunnen bij beide dependances terecht voor een pretecho en medische echo. Zelfs als je bij een andere verloskundige loopt, kun je bij ons de echo laten maken. We nemen ruim de tijd om de gezondheid van de baby te bespreken, jullie uitleg te geven over de anatomie en om jullie kleine goed in beeld te brengen. Zo creëren we een fijne sfeer waarin jullie een bijzondere kijk krijgen in de buik van de mommy to be. Terwijl jullie genieten van de kleine, kijken wij naar de ligging, groei en ontwikkeling. En natuurlijk krijgen jullie de mooiste beelden mee naar huis.

Maak afspraak voor pretecho

  • Echo baby

DE VISIE VAN PREGNANTA GEBOORTEZORG

Wij zien de zwangerschap en bevalling als een natuurlijk en lichamelijk proces. We zijn betrokken, hebben veel aandacht en gaan altijd uit van een persoonlijke benadering. We bieden échte zorg op maat. Bespreek je wensen met ons: wat voor bevalling je wilt en of je gebruik wilt maken van pijnstilling. Alles is mogelijk. We nemen graag de tijd voor jullie tijdens de controles, zodat jullie je op je gemak voelen en tijd hebben om alle vragen en zorgen uitvoerig te bespreken.

Onze klanten aan het woord

“Wij hadden ons geen betere verloskundigenpraktijk kunnen wensen. Ons eerste kindje was op komst, dus wij waren wat zwangerschap en baby’s betreft helemaal blanco. Alle medewerkers hebben ons elk bezoek weer goed geholpen en ook telefonisch ons ten alle tijden te woord gestaan. Er werd alle tijd voor ons genomen en niets was teveel (en ja ik belde best vaak, dus ik kan het weten). Eenmaal richting de uitgerekende datum maakte het ons niet uit welke verloskundige bij de bevalling aanwezig zou zijn, want we hadden bij iedereen een goed gevoel. Ellen was bij de geboorte van onze dochter en wat heeft zij mij er geweldig doorheen geholpen. Doordat ik goed naar haar heb geluisterd, is mijn bevalling vlekkeloos verlopen. Duizendmaal dank aan het hele team!”

Jaimee Lee

“Wat zijn wij blij dat wij voor Pregnanta hebben gekozen in deze belangrijke periode in ons leven!! Al vanaf de eerste afspraak voelden we ons veilig en voelde het als een fijne, warme plek met tijd voor onze vragen en onzekerheden! Er is ook veel aandacht voor de partner. Omer heeft ons fantastisch bijgestaan op de grote dag zelf en wij hebben continu alle vertrouwen gehad in de beslissingen die met ons samen zijn genomen. Mede dankzij de goede hulp van Preganta is onze dochter zo fijn ter wereld gekomen als sterke baby!”

Nina van Kemenade

“Wij hebben Pregnanta als een ontzettend fijne praktijk ervaren. We zijn tijdens de hele zwangerschap heel erg goed begeleid. Alle verloskundige stralen heel veel rust uit en nemen heel veel tijd tijdens iedere afspraak. Zelfs toen het uiteindelijk medisch werd, hebben we ons daarna nog geweldig begeleid. We raden Pregnanta aan iedereen aan en komen hier een volgende keer zeker terug.”

Melissa Clauzing