fbpx
Badbevalling - Gespecialiseerde verloskundigen - Pregnanta Geboortezorg
18293
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18293,bridge-core-1.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Badbevalling

Onderwater bevallen in Amsterdam? Dat kan met de verloskundigen bij Pregnanta Geboortezorg. De badbevalling is HOT! Deze nieuwe trend vind plaats onder de zwangeren in Amsterdam en omstreken. Naast de bekende natuurlijke baringshoudingen is de badbevalling er nu bijgekomen. Vrouwen die zich goed voorbereiden op de bevalling zijn bewuster en hebben meer opties. Wat zijn de voors en tegens bij het onderwater bevallen? Met al deze vragen helpen we je graag.

badbevalling in Amsterdam
badbevalling

Badbevalling in Amsterdam

Als verloskundigen bij Pregnanta Geboortezorg in Amsterdam Noord en Zeeburgereiland zijn wij gespecialiseerd in badbevallingen. Wij hebben samen veel ervaring en expertise in het begeleiden van de barende in bad. Zowel in de zwangerschap als tijdens de bevalling is het een luxe om gebruik te maken van het bad. Vele zwangeren zijn je voor gegaan en houden er een enthousiast gevoel aan over. Zwangeren komen speciaal naar onze praktijk om zich goed te laten voorlichten over deze geweldige baringsmethode.

Ontspannen

Van oudsher weten we dat water een zeer weldadig effect heeft op de mens. De ontspanning en rust die het bad geeft tijdens een bevalling heeft een positief effect op de ontsluiting en de gemoedstoestand. Hierdoor geeft het vaak een boost aan het baringsproces. Spieren worden ondertussen soepel en je voelt je minder zwaar. Dit heeft een gunstige effect op de oxytocine productie. Een ware katalysator voor de weeën. Tijdens het persen in bad zorgt het warme water ook dat je bekkenbodemspieren goed doorbloed blijven.
Zeer gunstig om goed controle te houden over het dieper komen van het hoofdje. Dit heeft een positieve werking op het perineum.

 

Wil je meer informatie over de badbevalling of heb je begeleiding en ondersteuning nodig tijdens een thuis of ziekenhuisbevalling schrijf je dan in bij Pregnanta Geboortezorg voor een kennismaking.

 

‘The place to be for your underwater birth experience!’

Heb je nog vragen over een badbevalling?

Heb je nog vragen over de badbevalling? We beantwoorden graag al je vragen. Kom vrijblijvend bij ons langs en maak kennis met de praktijk. Je kunt telefonisch een afspraak maken voor een eerste kennismaking, of ons contactformulier invullen. Wij nemen dan binnen twee werkdagen contact met je op.

Verloskundigenpraktijk

Koekoeksplein 19 HS
1021 VA Amsterdam

 

020 775 99 27 (algemeen nummer)

06-520 476 10 (spoednummer)

 

assistentes@pregnanta.nl

verloskundigen@pregnanta.nl

Dependance Zeeburgereiland

Eef Kamerbeekstraat 503
1095 MP Amsterdam

 

020 775 99 27 (algemeen nummer)

06-520 476 10 (spoednummer)

 

assistentes@pregnanta.nl

verloskundigen@pregnanta.nl