fbpx
Reviews – Pregnanta Geboortezorg
17977
page-template-default,page,page-id-17977,bridge-core-1.0.5,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-22.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Reviews

Wat vinden andere moeders en partners van Pregnanta Geboortezorg? Hoe was voor hun de begeleiding tijdens de zwangerschap en bevalling? Lees hier hun ervaringen.

 

Willen jullie zelf een keer komen kijken bij de praktijk? Meld je dan aan voor een afspraak en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Jullie kunnen ons ook telefonisch bereiken via 020-775 99 27. Op werkdagen zijn we tussen 08:30 en 12:00 uur bereikbaar.

  • review rating 5  Wij hadden ons tijdens de zwangerschap en geboorte van ons eerste kindje geen betere begeleiding kunnen wensen. Ömer, Ellen en Darlene staan altijd klaar, zijn zeer betrokken en nemen alle tijd voor je. Mede door dit top team kijken wij met een zeer positief gevoel terug op de zwangerschap en geboorte van onze dochter.

    thumb Rinske Bakker
    8/30/2019
  • review rating 5  Het is niet voor niets dat Ellen & Omer uitsluitend 5 sterren krijgen van hun cliënten! Wij zijn ongelooflijk te spreken over de zorg die we wij hebben ontvangen! Die was warm, betrokken en super professioneel. Ze nemen veel tijd voor hun cliënten, zijn super goed bereikbaar en staan altijd voor je klaar. Dankzij Ellen & Omer durfde ik het aan om thuis te bevallen en dat is een prachtige badbevalling geworden. Ellen & Omer houden echt van hun vak en van hun cliënten. En wij zijn gedurende mijn zwangerschap van hen gaan houden :-). Bij een volgende zwangerschap zou ik niet anders willen dan opnieuw door hen begeleid te worden! Ik denk dat je niet in betere handen kan zijn dan bij Ellen & Omer.

    thumb Machteld Wiersma
    8/05/2019
  • review rating 5  Wat een fijn contact hebben we gehad met de medewerkers van Pregnanta! We zijn hierheen gegaan voor het persoonlijke contact wat mogelijk is door het lage aantal verloskundige dat hier werkt. Dit hebben we als erg prettig ervaren. Ook de nuchtere en realistische blik op vragen of problemen sprak ons erg aan. Uiteindelijk is de geboorte van onze dochter te vroeg begonnen en dus medisch geworden. De verloskundige heeft alle tijd genomen om ons over te dragen aan het ziekenhuis. We hadden geen betere verloskundige praktijk kunnen hebben.

    thumb Katherina Moerbeek
    9/19/2019
  • review rating 5  Ellen, Ömer en Darlene zijn toppers! Ze zijn vanaf dag één nauw betrokken geweest, tot zelfs na de bevalling. Ook waren ze erg alert en waakzaam voor de gezondheid van zowel mij als mijn zoon. Geen vraag was te gek en ze hebben mij altijd goed gerust weten te stellen. Wat mij voornamelijk is bijgebleven is het persoonlijke contact, waardoor ik mij altijd begrepen voelde. Het zijn echte professionals met humor. Bedankt voor alles!

    thumb Meagan K
    7/31/2019
  • review rating 5  Twee geweldige verloskundigen die zeer kundig zijn en samen een hecht team vormen met dezelfde doelen. Er zijn voor de baby en de ouders en ten alle tijden bereikbaar om de juiste zorg te verlenen.

    thumb Claar Verlinden
    9/17/2019

5,0 48 reviews

  • Avatar Machteld Wiersma ★★★★★ 10 maanden geleden
    Het is niet voor niets dat Ellen & Omer uitsluitend 5 sterren krijgen van hun cliënten! Wij zijn ongelooflijk te spreken over de zorg die we wij hebben ontvangen! Die was warm, betrokken en super professioneel. Ze nemen veel tijd voor hun cliënten, zijn super goed bereikbaar en staan altijd voor je klaar. Dankzij Ellen & Omer durfde ik het aan om thuis te bevallen en dat is een prachtige badbevalling geworden. Ellen & Omer houden echt van hun vak en van hun cliënten. En wij zijn gedurende mijn zwangerschap van hen gaan houden :-). Bij een volgende zwangerschap zou ik niet anders willen dan opnieuw door hen begeleid te worden! Ik denk dat je niet in betere handen kan zijn dan bij Ellen & Omer.
  • Avatar Meagan K ★★★★★ 10 maanden geleden
    Ellen, Ömer en Darlene zijn toppers! Ze zijn vanaf dag één nauw betrokken geweest, tot zelfs na de bevalling. Ook waren ze erg alert en waakzaam voor de gezondheid van zowel mij als mijn zoon. Geen vraag was te gek en ze hebben mij altijd goed gerust weten te stellen. Wat mij voornamelijk is bijgebleven is het persoonlijke contact, waardoor ik mij altijd begrepen voelde. Het zijn echte professionals met humor. Bedankt voor alles!
  • Avatar Katherina Moerbeek ★★★★★ 8 maanden geleden
    Wat een fijn contact hebben we gehad met de medewerkers van Pregnanta! We zijn hierheen gegaan voor het persoonlijke contact wat mogelijk is door het lage aantal verloskundige dat hier werkt. Dit hebben we als erg prettig ervaren. Ook de nuchtere en realistische blik op vragen of problemen sprak ons erg aan. Uiteindelijk is de geboorte van onze dochter te vroeg begonnen en dus medisch geworden. De verloskundige heeft alle tijd genomen om ons over te dragen aan het ziekenhuis.
    We hadden geen betere verloskundige praktijk kunnen hebben.
  • Avatar Claar Verlinden ★★★★★ 8 maanden geleden
    Twee geweldige verloskundigen die zeer kundig zijn en samen een hecht team vormen met dezelfde doelen. Er zijn voor de baby en de ouders en ten alle tijden bereikbaar om de juiste zorg te verlenen.
  • Avatar Rinske Bakker ★★★★★ 9 maanden geleden
    Wij hadden ons tijdens de zwangerschap en geboorte van ons eerste kindje geen betere begeleiding kunnen wensen. Ömer, Ellen en Darlene staan altijd klaar, zijn zeer betrokken en nemen alle tijd voor je. Mede door dit top team kijken wij met een zeer positief gevoel terug op de zwangerschap en geboorte van onze dochter.
  • Avatar Ozge Ilhan ★★★★★ 6 months ago
    I strongly recommend them.The service you get will be definitely exclusive. Omer, Ellen and their team are amazing. They try to understand the mom's concerns and respond all of the questions in her mind. They always try to explain anything you worry about and do not restrict the time of appointments. Additionally, all of them speaks English which is crucial for a family who can not speak Dutch, like us. All of the midwifes from Pregnanta had been very helpful and supportive to us.They put their great afford during the pregnacy and postpartum period. I feel lucky and privileged because of meeting with them.
  • Avatar Jessica Marrero ★★★★★ a year ago
    My wife and I had an amazing experience at Pregnanta. There was always someone available to answer our questions day and night and overall excellent service! Would definitely recommend to anyone.
  • Avatar Valeria Svets ★★★★★ a year ago
    Omer and Ellen are great professionals. They guided us through the whole pregnancy, were always there for any questions, gave us peace of mind and made sure the delivery went smoothly. We really enjoyed the experience and had a beautiful birth. We highly recommend them to anyone expecting.
    Thank you, Omer and Ellen so much for your attentiveness and care!
  • Avatar susanne kamminga ★★★★★ 11 months ago
    Omer, Ellen and Darlene were a real big help to us during my pregnancy. Whenever we had questions, they took all the time to answer them. Being insecure about all the new things that came on our way, they were a great support. Most of all we enjoyed their warm hearted way of working, exactly what we needed being pregnant of our first child.
    We will miss you guys! And we will definitely be back when pregnant again.
  • Avatar Canan Azrak ★★★★★ 8 months ago
    They are good professionals who are both friendly, also knowledgeable. Besides, they were very responsive during the pregnancy and after birth, answered all questions and made us feel comfortable and being in safe hands. I strongly recommend them.
  • Avatar Lau Brenninkmeijer ★★★★★ een jaar geleden
    Ömer en Ellen hebben ons zorgzaam en vakkundig geholpen. Ze zijn allebei geïnteresseerd en erg lief. Door hun betrokkenheid en goede communicatie hebben Shanna en ik constant vertrouwen in Pregnanta kunnen hebben.
  • Avatar Cookie Monster ★★★★★ een maand geleden
  • Avatar Vanessa Rodrigues ★★★★★ een jaar geleden
    There are no words to describe how caring and professional Omer and Ellen are. Being an expat makes you worry more about everything, they made sure all our questions were answer any time of the day/night, always with a smile and the worries were gone. I cannot thank them enough for the birth of my daughter. We were living in Amsterdam and moved to another city around my 6th month, and we continued to make the trip and be with them. They are prepared for everything, give you the best advice and always make you feel good about every stage. You will be in such good hands! If another baby comes along, they will be my choice again and again.(Vertaald door Google)Er zijn geen woorden om te beschrijven hoe zorgzaam en professioneel Omer en Ellen zijn. … More Omdat je een expat bent, maak je je meer zorgen over alles, ze zorgden ervoor dat al onze vragen op elk moment van de dag / nacht werden beantwoord, altijd met een glimlach en de zorgen waren verdwenen. Ik kan ze niet genoeg bedanken voor de geboorte van mijn dochter. We woonden in Amsterdam en verhuisden naar een andere stad rond mijn 6e maand, en we bleven de reis maken en bij hen zijn. Ze zijn op alles voorbereid, geven u het beste advies en zorgen ervoor dat u zich altijd goed voelt in elke fase. Je zult in zulke goede handen zijn! Als er een andere baby langskomt, zullen ze steeds weer mijn keuze zijn.
  • Avatar Ayse Sarioglu ★★★★★ 2 jaar geleden
    Als vroedvrouw kan ik zeggen dat je bij pregnanta op het juiste adres bent indien je op opzoek bent naar professionele en kundige begeleiding. Daarnaast is het een cadeau dat ze het vak met erg veel liefde en plezier uitoefenen. Oprecht een aanrader.
  • Avatar Heidy Torrelli ★★★★★ 2 jaar geleden
    Ik en mijn man hebben Omer en Ellen leren kennen als een hele fijne en betrokken verloskundigen, met veel aandacht voor de mens achter de client. Met alle kennis en ervaring voelden we ons in goede handen. Er was door de ervarenheid bij hen, alle ruimte om de bevalling op onze eigen manier te doen en we werden fantastisch begeleid van begin tot eind - onze prachtige en ontspannen bevalling was niet geweest wat het was zonder jullie. Dank!
  • Avatar Angelique Knooren ★★★★★ 2 jaar geleden
    Fantastisch fijne praktijk van 2 verloskundigen met enorm veel hart voor het vak. Ellen en Omer zijn beide heel warme mensen waar je je direct op je gemak voelt. De 9 maanden zwangerschap worden door Ellen en Omer nog mooier gemaakt dan dat het al is. 🙂
  • Avatar Ultimo Nova ★★★★★ 2 jaar geleden
    Na mijn tweede bevalling had ik probleem met borstvoeding en een baby met een verborgen reflux. Gelukkig kon ik Omer hiervoor raadplegen maar ook mijn emoties uiten hoe zwaar ik het wel vond. Ik ben door een zeer deskundige manier geadviseerd en gesteund. "Pregnanta geeft de zorgzaamheid die jij nodig heb". Bedankt Omer!
  • Avatar Mahmut Dikili ★★★★★ 2 jaar geleden
    Een topteam van twee fijne vakmensen die hun taak op een professionele manier uitvoeren. Wij hebben van begin tot eind een zeer goede begeleiding gehad. Omer en Ellen waren en zijn nog steeds ieder moment van de dag bereikbaar voor al onze vragen. Kortom ik raad iedereen aan om Omer en Ellen (Pregnanta) in te schakelen.
  • Avatar Leonie Blom ★★★★★ een jaar geleden
    Ik denk dat er maar weinig verloskundigen zijn die zo betrokken zijn bij hun cliënten. Ellen en Ömer nemen alle tijd voor je tijdens consulten en zijn altijd bereikbaar voor welke vraag dan ook. Ik ben bij mijn beide zwangerschappen door Ellen en Ömer begeleid en ik zou ze aan iedere zwangere vrouw aanraden!
  • Avatar Rina Ghafoerkhan ★★★★★ 2 jaar geleden
    Ik gun elke aanstaande moeder (en vader) Ellen en Omar als verloskundigen. De combinatie van jarenlange vakinhoudelijke deskundigheid en aandachtige liefdevolle zorg is zeer bijzonder. Ellen en Omar doen alles in hun kunnen om naast jou te staan als zwangere en mee te denken in jouw wensen. Bijzonder is dat ze hierin buiten de gebaande paden durven te denken, waarbij altijd de beste medische zorg en hun professionaliteit voorop blijft staan. Toppers!
  • Avatar Anne-Lieke ★★★★★ een jaar geleden
    De bezoekjes aan de praktijk van Ellen en Omer waren gedurende de verwachting van ons eerste kind altijd een feestje. Ze namen uitgebreid de tijd voor ons, ondersteunden waar nodig en stonden altijd voor ons klaar!
  • Avatar Lisette Brouwer ★★★★★ een jaar geleden
    Een fijne praktijk met veel kennis en fijne verloskundigen. Ik gun alle aanstaande ouders zo'n fijne plek en zulke goede begeleiding. Werkend vanuit de kracht van de vrouw en natuur. Echt een aanrader!
  • Avatar Marloes Mantel ★★★★★ een jaar geleden
    Als aanstaande moeder / vader ben je in goede handen bij Pregnanta. Fijne begeleiding gedurende zwangerschap en bevalling. Persoonlijk en kundig. Dikke vijf sterren.
  • Avatar anna landstra ★★★★★ een jaar geleden
    Ik zou het iedereen kunnen aanraden om voor Ellen en Omer te kiezen als verloskundigen! Het was mijn eerste zwangerschap en alles was nieuw voor ons, maar zij hebben ons super begeleid en ik voelde me gelijk op mijn gemak bij ze. Ze staan altijd voor je klaar en sporen je ook aan om direct contact op te nemen met vragen, hoe klein ook: ze nemen al je vragen serieus. Erg fijn, zeker bij een eerste waarbij je geen idee hebt of iets “normaal” is. Ditzelfde geldt voor na de bevalling, je kan nog steeds met je vragen bij ze terecht. Ik heb, gezien het mijn eerste kind is, weinig referentiemateriaal, maar ik zou niet anders willen 😉 Bij een eventuele volgende zwangerschap klop ik zeker weer bij ze aan!
  • Avatar Inky Damsco ★★★★★ een jaar geleden
    Super fijne begeleiding gehad zowel tijdens mijn 3de zwangerschap, als de thuis/bad bevalling. Erg fijn dat dat ik mijn wensen kon aangegeven, jullie ervaren en deskundig zijn dat en jullie flexibel zijn! Dank jullie wel Ellen, ömer en Darlene! groetjes Ingrid, Charles en de kids
  • Avatar Celinha Heinrichs ★★★★★ een jaar geleden
    Van onschatbare waarde en niet vanzelfsprekend om zo fijn ondersteund te worden tijdens je zwangerschap en bevalling. De liefdevolle zorg en kundigheid waarmee Ellen en Ömer hun zwangeren begeleiden maakt hen als team echt bijzonder. Ik gun iedereen zulke toppers en ben dankbaar dat ze op ons pad gekomen zijn.
  • Avatar Cherllyne Kook ★★★★★ een jaar geleden
    Pregnanta is te gek! Ik ben Ömer , Ellen en Darlene super dankbaar voor hun steun tijdens mijn zwangerschap. Je kan hun alles vragen en je krijgt snel antwoord. Ze hebben me heel goed geholpen hun alle drie. Ook zijn ze super vriendelijk. Zou ik voor kindje 2 gaan dan ga ik me zeker weer aanmelden. De verloskundige pregnanta is Zeker een aanrader!Groetjes van Cherllyne en Jair en onze kleine meid Jaëlla
  • Avatar Daniel Blank ★★★★★ 11 maanden geleden
    Pregmanta heeft ons enorm geholpen. Ellen en Ömer bieden echt super service Dankzij de rust, ondersteuning en het meedenken in positieve oplossingen hebben wij nu drie schatten van kinderen. We konden altijd terecht met vragen, onzekerheden en soms gewoon ons verhaal. Altijd gerust gesteld door kennis en af en toe een goede dosis humor. Ik kan wel zeggen dat dankzij jullie zorg we de derde aan durfde. Bijzonder dat je al onze drie kindjes op de wereld hebt gezet Ömer. Dank hiervoor.
  • Avatar Arif Sarioglu ★★★★★ 2 maanden geleden