fbpx
Kosten verloskundige basiszorg - Pregnanta Geboortezorg
18395
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18395,bridge-core-1.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Kosten verloskundige basiszorg

Verloskundige basiszorg wordt helemaal vergoed door je verzekeraar. Mochten bepaalde kosten niet vergoed worden dan zullen we dit met je bespreken. Het kinderwensspreekuur wordt niet vergoed door de zorgverzekeraars. De kosten hiervoor bedragen 90 euro voor een consult van 2 uur. Onze praktijk heeft met alle Nederlandse ziektekostenverzekeraars een contract afgesloten, waardoor direct declareren bij de verzekeraar mogelijk is. Je ontvangt dan ook géén rekening van ons. Voor afspraken die niet binnen 24 uur worden afgebeld moeten we helaas kosten in rekening brengen.

 

Indien je een restitutiepolis hebt, of een buitenlandse verzekering, krijg je aan het begin van de zwangerschap een factuur van het totale bedrag. Dit moet in de zwangerschap worden betaald en mag in termijnen betaald worden. Je dient de rekening na de afgesloten verloskundigen zorg zelf in bij je verzekeraar. Voor een vlotte afwikkeling van het declareren, verzoeken wij je veranderingen in je verzekeringsgegevens altijd zo spoedig mogelijk aan ons door te geven. Indien je niet verzekerd bent, wordt bij de eerste afspraak besproken hoe de betalingen moeten worden voldaan.

Maak kennis met onze prakrijk

We bieden altijd een fijne ongedwongen omgeving en begeleiden je zwangerschap op een manier waarbij jij je het beste voelt. Wil je graag kennis makken? Je kunt vrijblijvend langs komen om een een indruk te krijgen onze praktijk. Je kunt telefonisch een afspraak maken voor een eerste kennismaking, of ons contactformulier invullen. Wij nemen dan binnen twee werkdagen contact met je op.

Verloskundigenpraktijk

Koekoeksplein 19 HS
1021 VA Amsterdam

 

020 775 99 27 (algemeen nummer)
06-520 476 10 (spoednummer)

 

assistentes@pregnanta.nl
verloskundigen@pregnanta.nl

Dependance Zeeburgereiland

Eef Kamerbeekstraat 503
1095 MP Amsterdam

 

020 775 99 27 (algemeen nummer)
06-520 476 10 (spoednummer)

 

assistentes@pregnanta.nl
verloskundigen@pregnanta.nl