fbpx
Onze verloskundigen in Amsterdam - Pregnanta Geboortezorg
18382
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18382,bridge-core-1.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Onze verloskundigen

Omer Sarioglu

Ik ben Omer Sarioglu, geboren op 22 september 1982 te Amsterdam. Vader van 6 geweldige kinderen en partner van mijn lieve en sterke vrouw Fadime. Sinds 2007 werk ik met bijzonder veel passie als verloskundige in Amsterdam. Op 17 jarige leeftijd wist ik al dat ik verloskundige wilde worden. Ik was altijd gefascineerd door zwangerschap en bevalling. Ervaringen, opgedaan door mijn oma en moeder mocht ik in verhaal horen tijdens hun vroedvrouwelijke gesprekken. Ik kreeg later de eer om de titel “ vroede”  door te zetten als man zijnde.  Ik voel me dan ook vroedman in mijn hart en nieren.

 

Acht jaar heb ik waargenomen in nagenoeg alle Amsterdamse verloskundige praktijken, waar ik getuige mocht zijn van meer dan 3000 bevallingen.  In 2015 zijn Ellen en ik Pregnanta Geboortezorg gestart. Wat een concept! Een praktijk gestart met veel kracht en passie uit liefde voor de liefste. Ik voel me rijk omdat ik samen met Ellen het mooiste vak van de wereld mag uitoefenen. Nog steeds ben ik elke keer onder de indruk bij de geboorte van een kindje en hoop dit gevoel nog lang te mogen koesteren. Ik hoop je tegen te komen tijdens de zwangerschap, de bevalling of in het kraambed.

Geboren in het Brabantse Eindhoven. Al snel gefascineerd door alles wat met de ontwikkeling van kinderen te maken had. Na de havo heb ik eerst HBO-verpleegkunde gestudeerd in Eindhoven, om vervolgens verloskunde, mijn grote droom, na te jagen. Na de verloskundige opleiding te hebben afgerond in Antwerpen, ben ik mijn hart gaan volgen om de start te maken in een nieuwe praktijk. Met veel plezier ben ik sinds januari 2015 samen met Ömer een duo praktijk gestart in Amsterdam Noord. Omer en ik vormen een sterk team door er echt met ons hart te zijn voor de cliënten, de liefde voor het vak te delen en op 1 lijn werkzaam te zijn. Door de tijd te nemen om elkaar te leren kennen, kunnen we de meest prachtige bevallingen begeleiden!

 

De begeleiding van een koppel tijdens een van de mooiste periodes uit hun leven, vind ik dankbaar en uniek werk. Daarbij vind ik het belangrijk om zo veel mogelijk aan individuele wensen tegemoet te komen. Persoonlijke zorg en begeleiding, daar ga ik voor. Hopelijk tot snel!!

Ellen Moonen

Saskia van Bronswijk (vaste waarneemster)

Mijn naam is Saskia van Bronswijk, geboren te Cotonou (Benin). In 2020 ben ik afgestudeerd aan de Verloskunde Academie Amsterdam (AVAG). Tijdens mijn eindstage verloor ik mijn hart aan Pregnanta en de betrokken en persoonlijke zorg die de praktijk biedt aan de cliënt, haar partner en naasten. Met veel plezier werk ik hier nu als vaste waarneemster.
Ik vind het belangrijk dat je als vrouw met trots kunt terugkijken op de zwangerschap, bevalling en kraamtijden en dat jij bij deze gebeurtenissen zelf de regie kunt behouden.

 

Ik vind het een eer dat ik dit prachtige vak uit mag uitoefenen en dat ik van zo dichtbij deze bijzondere gebeurtenissen mag meemaken. Naast verloskunde heb ik een andere passie: echoscopie. Daarom ben ik begonnen met de echoscopie-opleiding. Ik verwacht in april 2021 klaar te zijn. Ik hoop jullie een prettige begeleiding te kunnen bieden voor een fijne zwangerschap, bevalling en kraamperiode.

Sinds september 2018 is Chantal is onze duizendpoot in het web, van alle markten thuis! Ze is het eerste aanspreekpunt voor alle cliënten en zorgt voor een warm welkom bij binnenkomst op onze praktijk. Ze zorgt ervoor dat alles achter de schermen goed blijft draaien en neemt veel werk uit handen van de dienstdoende verloskundige.

 

‘Ik vind het heerlijk om voor al onze cliënten en/of voor de verloskundigen van alles te organiseren of te regelen. Of soms alleen maar als vraagbaak te fungeren. Hiernaast werk ik ook nog parttime bij een fysiotherapie praktijk in Amsterdam West waar ik ook  veel zwangere dames zie doordat we gespecialiseerd zijn in bekkenfysiotherapie.’

 

Ze is onze rots in de branding! 

Chantal Mesman

Maak kennis met onze verloskundigen

Bij Pregnanta bieden we een fijne ongedwongen omgeving en begeleiden we je kinderwens en zwangerschap op een manier waarbij jij je het beste voelt. We geven iedereen de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met onze verloskundigen en een indruk te krijgen van het veilige, vertrouwde gevoel waar je naar op zoek bent. Je kunt telefonisch een afspraak maken voor een eerste kennismaking, of ons contactformulier invullen. Wij nemen dan binnen twee werkdagen contact met je op.

Verloskundigenpraktijk

Koekoeksplein 19 HS
1021 VA Amsterdam

 

020 775 99 27 (algemeen nummer)
06-520 476 10 (spoednummer)

 

assistentes@pregnanta.nl
verloskundigen@pregnanta.nl

Dependance Zeeburgereiland

Eef Kamerbeekstraat 503
1095 MP Amsterdam

 

020 775 99 27 (algemeen nummer)
06-520 476 10 (spoednummer)

 

assistentes@pregnanta.nl
verloskundigen@pregnanta.nl