Onze verloskundigen

Ik ben Omer Sarioglu, geboren op 22 september 1982 te Amsterdam. Vader van 6 geweldige kinderen en partner van mijn lieve en sterke vrouw Fadime. Sinds 2007 werk ik met bijzonder veel passie als verloskundige in Amsterdam. Op 17 jarige leeftijd wist ik al dat ik verloskundige wilde worden. Ik was altijd gefascineerd door zwangerschap en bevalling. Ervaringen, opgedaan door mijn oma en moeder mocht ik in verhaal horen tijdens hun vroedvrouwelijke gesprekken. Ik kreeg later de eer om de titel “ vroede” door te zetten als man zijnde. Ik voel me dan ook vroedman in mijn hart en nieren.

Acht jaar heb ik waargenomen in nagenoeg alle Amsterdamse verloskundige praktijken, waar ik getuige mocht zijn van meer dan 3000 bevallingen. In 2015 zijn Ellen en ik Pregnanta Geboortezorg gestart. Wat een concept! Een praktijk gestart met veel kracht en passie uit liefde voor de liefste. Ik voel me rijk omdat ik samen met Ellen het mooiste vak van de wereld mag uitoefenen. Nog steeds ben ik elke keer onder de indruk bij de geboorte van een kindje en hoop dit gevoel nog lang te mogen koesteren. Ik hoop je tegen te komen tijdens de zwangerschap, de bevalling of in het kraambed.

  • Verloskundige Omer Sarioglu

OMER SARIOGLU (VERLOSKUNDIGE)

Geboren in het Brabantse Eindhoven. Al snel gefascineerd door alles wat met de ontwikkeling van kinderen te maken had. Na de havo heb ik eerst HBO-verpleegkunde gestudeerd in Eindhoven, om vervolgens verloskunde, mijn grote droom, na te jagen. Na de verloskundige opleiding te hebben afgerond in Antwerpen, ben ik mijn hart gaan volgen om de start te maken in een nieuwe praktijk. Met veel plezier ben ik sinds januari 2015 samen met Ömer een duo praktijk gestart in Amsterdam Noord. Omer en ik vormen een sterk team door er echt met ons hart te zijn voor de cliënten, de liefde voor het vak te delen en op 1 lijn werkzaam te zijn. Door de tijd te nemen om elkaar te leren kennen, kunnen we de meest prachtige bevallingen begeleiden!

De begeleiding van een koppel tijdens een van de mooiste periodes uit hun leven, vind ik dankbaar en uniek werk. Daarbij vind ik het belangrijk om zo veel mogelijk aan individuele wensen tegemoet te komen. Persoonlijke zorg en begeleiding, daar ga ik voor. Hopelijk tot snel!!

  • Verloskundige Ellen Moonen

ELLEN MOONEN (VERLOSKUNDIGE EN ECHOSCOPISTE)

Graag stel ik mezelf even voor. Mijn naam is Shelaika Hoogdorp en ik werk met heel veel plezier bij Pregnanta. Ik omschrijf mezelf als nuchter, toegankelijk en vooral fysiologisch ingesteld. Verder heb ik een liefde voor american footbal. Reizen en eten zijn ook mijn favorieten. Ik ben een mengelmoes van alles. Hierdoor ben ik goed instaat iedereen individuele zorg te bieden. Ik streef dan ook naar een band tijdens het zorgproces zodat veiligheid geborgen is.

Verloskunde is mijn passie, ik voer het vak dan ook met heel mijn hart uit. Ik verheug me erop jullie als aanstaande ouders te begeleiden, ondersteunen en te helpen in deze intense maar ook zo mooie periode van jullie leven. Ik zal er zijn om je vertrouwen te geven in het natuurlijke proces van begin tot eind.

Ik hoop jullie snel te ontmoeten en gast te mogen zijn bij mooie momenten van jullie gezin.

  • Vast waarnemend verloskundige Shelaika Hoogdorp

SHELAIKA HOOGDORP (VERLOSKUNDIGE)

Ik ben Roos, een geboren en getogen Amsterdammer. Mijn moeder beviel van mijn broertje toen ik vijf was en droeg haar vroedvrouw op handen. Door haar bevallingsverhaal raakte ik gefascineerd door alles wat met verloskunde te maken had. Ik deed kraamvisites na met al mijn knuffels om me heen en vertelde dan mijn moeders bevallingsverhaal alsof ik het zelf had meegemaakt. Het ging zelfs zo ver dat ik een presentatie mocht geven over geboorte in de kleuterklas!

Uiteindelijk ben ik met een kleine omweg (een bachelor kunstgeschiedenis) op de verloskunde academie in Amsterdam beland. Ik hou van de verloskunde omdat het zo divers is, met als middelpunt de mensen die je leert kennen en mag begeleiden tijdens deze spannende en bijzondere periode in hun leven. Tijdens mijn stage verloor ik mijn hart aan Pregnanta en de betrokken en persoonlijke zorg die de praktijk biedt aan de cliënt, haar partner en naasten. Fijn en kleinschalig trekt me enorm aan. Ik ben dus zeer verheugd om hier aan de slag te gaan en kijk ernaar uit jullie allemaal te ontmoeten!

  • Vast waarnemend verloskundige Roos Higler

ROOS HIGLER (VERLOSKUNDIGE)

Bij deze stel ik mezelf voor! Ik ben Luud, geboren in Amsterdam en nu al een tijdje met veel plezier werkzaam bij Pregnanta. Na de middelbare school kon ik veel kanten op: Verloskunde? Geneeskunde? Uiteindelijk met overtuiging de keuze gemaakt voor de verloskunde omdat ik graag met mensen wilde werken die niet vanwege een ziekte onder zorg zijn. Dat is ook hoe ik de verloskunde graag benader: dat er in de basis geen ingrijpen nodig is en dat de wijsheid en kennis die nodig zijn voor een goed zwangerschaps- en bevalproces in de (toekomstige) moeder en partner zelf zitten. Tijdens het laatste deel van de opleiding verloskunde heeft Pregnanta mij begeleid. Mijn visie past goed binnen die van het team waardoor ik na de opleiding gelijk kon aansluiten als collega. Wat mij aanspreekt aan de praktijk is dat er ruim de tijd wordt genomen en er een natuurlijke benadering voor het zwangerschapsproces is, waarin wordt gekeken naar de wensen van de zwangeren en partners.

Ik zou mezelf omschrijven als geduldig, positief, inlevend en ruimdenkend. Ik ben onwijs gefascineerd door alle biologische en mentale processen die samengaan met zwangerschap en bevallen en ben dus ook nooit uitgeleerd. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!

  • Luud Hoetink

LUUD HOETINK (VERLOSKUNDIGE)

Onze praktijkondersteuners

Dit zijn onze duizendpoten in het web en van alle markten thuis! Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor alle cliënten en zorgen voor een warm welkom bij binnenkomst op onze praktijk. Ze zorgen ervoor dat alles achter de schermen goed blijft draaien en nemen ontzettend veel werk uit handen van de dienstdoende verloskundige.

Op maandag, woensdag en donderdag is Madelon aanwezig. Op de dinsdag, donderdag en vrijdag is Eva het aanspreekpunt.
Zij zijn onze rots in de branding!

Graag stel ik me via deze weg voor: mijn naam is Madelon Oostmeijer en ben moeder van 3 kinderen. Samen met mijn gezin ben ik woonachtig in een klein dorpje in de polder van Haarlemmermeer. Sinds de zomer van 2022 werk ik met plezier bij Pregnanta Geboortezorg als praktijkassistente. De verloskundigen van Pregnanta kende ik voorheen al vanuit mijn werk als kraamverzorgende. Bij dit team komen was dan ook meer dan een logische stap!

Het samenkomen van al mijn werkervaring binnen de geboortezorg met de visie van Pregnanta maakt dat ik mij hier als een “vis in het water” voel. 

Ik kijk er naar uit jullie in de wachtkamer te ontmoeten en sta ik klaar om telefonisch jullie vragen te beantwoorden.  Heel graag tot ziens!

MADELON OOSTMEIJER

Ik ben Eva, als assistente werkzaam bij Pregnanta en daarmee bij de leukste en liefste verloskundigen van Amsterdam. Als moeder van 4 (al best grote) kinderen ben ik via zwangerschapsyoga, babymassage cursussen, kraamzorg en kraamzorgmanagement beland in de kinderopvang als pedagogisch coach vanuit de behoefte het jonge kind verder te zien groeien en ontwikkelen. De raakvlakken met de kraamzorg zijn groot: goed luisteren, zien waar behoeftes liggen en vertrouwen geven, maar ik miste de zwangeren, de partners en de baby’s te erg. Ellen en Ömer heb ik jaren geleden al in mijn hart gesloten en nu via hun dus weer ‘thuis’ in de geboortezorg. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten en terug te zien op de gezellige praktijk in Noord.
Op donderdag doe ik ook kraamvisites, jullie kunnen me in de kraamweek nog spreken of zien!

  • Assistente Eva Versteegh bij Pregnanta

EVA VERSTEEGH