fbpx
Kinderwens: laat ons helpen jullie kinderwens te vervullen
13383
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13383,bridge-core-1.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

KINDERWENS

Je maakt iedere dag honderden keuzes, hierbij is ook kinderwens een keuze. Wanneer je verlangt naar een kind stop je met anticonceptie: er mag een baby komen! Geniet van deze leuke en enerverende periode in je leven. Maak je in het begin niet te druk want zwanger worden gaat meestal vanzelf. Binnen één jaar wordt 80% van de kinderwensen vervuld. In deze tijd kun echter al wel wat doen om gezond zwanger te worden. De laatste jaren wordt steeds meer duidelijk dat de gezondheid en leefstijl van de vrouw veel invloed heeft op de ontwikkeling van de baby. We zullen bespreken wat je kunt doen om je vruchtbaarheid, en daarmee de kans op een zwangerschap, te vergroten.

 

Heb je alvast vragen? Neem dan contact met ons op via 020-775 99 27. We zijn op werkdagen tussen 08:30 en 12:30 uur telefonisch te bereiken. Ook is het mogelijk om ons een mail sturen naar verloskundigen@pregnanta.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen. Wil je een afspraak maken om langs de praktijk te komen? Je bent altijd welkom op de praktijk om vrijblijvend kennis te maken.

 

Kinderwensspreekuur

Als verloskundigen kunnen wij jullie helpen wanneer jullie een kinderwens hebben. Tijdens dit spreekuur zullen er veel vragen gesteld worden over jullie gezondheid, de gezondheid van beide families en jullie leefstijl. We zullen aangepaste en persoonlijke adviezen geven.

 

Aan het eind van de afspraak hebben jullie een duidelijk beeld wat jullie kunnen doen en moet laten om zo gezond en snel mogelijk zwanger te worden. Meld je aan via het inschrijfformulier of bel naar telefoonnummer: 06- 52047610 en kunnen we een afspraak inplannen.

Je hebt een kinderwens, wat nu?

Iedere kinderwens heeft voor ons een eigen verhaal. We bieden een fijne ongedwongen omgeving en begeleiden we je kinderwens op een manier waarbij we samen gaan voor een maximaal resultaat. We geven iedereen de mogelijkheid om kennis te maken met Pregnanta Geboortezorg en een indruk te krijgen van het veilige, vertrouwde gevoel waar je naar opzoek bent. Kom vrijblijvend bij ons langs en we helpen je graag. Je kunt telefonisch een afspraak maken voor een eerste kennismaking, of ons contactformulier invullen. Wij nemen dan binnen twee werkdagen contact met je op.

Verloskundigenpraktijk

Koekoeksplein 19 HS
1021 VA Amsterdam

 

020 775 99 27 (algemeen nummer)

06-520 476 10 (spoednummer)

 

assistentes@pregnanta.nl

verloskundigen@pregnanta.nl

Dependance Zeeburgereiland

Eef Kamerbeekstraat 503
1095 MP Amsterdam

 

020 775 99 27 (algemeen nummer)

06-520 476 10 (spoednummer)

 

assistentes@pregnanta.nl

verloskundigen@pregnanta.nl