Kinderwens Amsterdam

Je maakt iedere dag honderden keuzes, hierbij is ook kinderwens een keuze. Wanneer je verlangt naar een kind ga je stoppen met anticonceptie. Er mag een baby komen! Geniet van deze leuke en enerverende periode in je leven. Maak je in het begin niet te druk want zwanger worden gaat meestal vanzelf. Binnen één jaar wordt 80% van de kinderwensen vervuld.

JE WEET DAT JE EEN KINDERWENS HEBT, MAAR WAT NU?

Iedere kinderwens heeft voor ons een eigen verhaal. We bieden een fijne ongedwongen omgeving en begeleiden we je kinderwens op een manier waarbij we samen gaan voor een maximaal resultaat. We geven iedereen de mogelijkheid om kennis te maken met Pregnanta Geboortezorg en een indruk te krijgen van het veilige, vertrouwde gevoel waar je naar opzoek bent.

GEZOND ZWANGER WORDEN

Het lijkt zo makkelijk, maar je kunt meer doen om zwanger te worden. Voornamelijk om gezond zwanger te worden als je een kinderwens hebt. De laatste jaren wordt steeds meer duidelijk dat de gezondheid en leefstijl van de vrouw veel invloed heeft op de ontwikkeling van de baby. We zullen bespreken wat je kunt doen om je vruchtbaarheid en daarmee de kans op een zwangerschap te vergroten.

Als lesbisch of homostel loop je soms tegen biologische opstakels aan. Ook juridische en sociale onderwerpen komen om de hoek kijken. In Nederland groeien zeker 25.000 kinderen op met ouders van hetzelfde geslacht. Het kan dus! En we helpen jullie er uiteraard graag bij.

  • Positieve zwangerschapstest

KINDERWENS AMSTERDAM: MAAK EEN AFSPRAAK VOOR HET KINDERWENS SPREEKUUR

Als verloskundigen in Amsterdam kunnen wij je helpen wanneer er een kinderwens is. We zullen aangepaste en persoonlijke adviezen geven die passen bij jullie behoeften.

Meld je aan via het inschrijfformulier of bel naar telefoonnummer 06-52047610 en kunnen we een afspraak inplannen tijdens het kinderwens spreekuur in Amsterdam Noord of Zeeburgereiland.