Verloskundige bovenIJ ziekenhuis

Ben je in verwachting? Gefeliciteerd! Jij en je partner zijn vast door het dolle heen en kunnen niet wachten om je kleintje in de armen te mogen sluiten. Om jouw negen maanden zwangerschap zo comfortabel mogelijk door te komen en goed af te sluiten, moet je een aantal dingen regelen. Zo kun je je in de beginfase al inschrijven bij een verloskundige.

Bij de verloskundigenpraktijk Pregnanta Geboortezorg heten we je van harte welkom. Onze hoofdlocaties liggen in de Vogelbuurt op de Koekoeksplein 19 en op Zeeburgereiland tegen IJburg aan. Ben je zwanger en verder gezond, dan kun je hier terecht voor 1e lijn verloskundige zorg. We werken ook nauw samen met de gynaecologen en klinisch verpleegkundigen van het BovenIJ ziekenhuis in Amsterdam. Ben je zwanger en heb je medische zorg nodig, dan kun je bij de verloskundige van het BovenIJ ziekenhuis terecht voor 2e lijn verloskundige zorg. Je hebt ook de mogelijkheid om langs te komen voor een spreekuur.

BEVAL IN BAD

Zeer veel ervaring met badbevallingen

KINDERWENS

Kinderwensspreekuur

TWEE LOCATIES

Echo’s in huis op 2 locaties in Amsterdam Noord

MEER TIJD

Minimaal een half uur per contactmoment, meer tijd dan normaal.

FLEXIBEL

Onze spreekuurdagen zijn flexibel en met veel plezier doen we ook huisbezoeken op afspraak

Je kunt bij ons naast de beste verloskundige zorg terecht voor zorg tijdens de zwangerschapbevalling en kraambed. Natuurlijk ben je ook altijd welkom voor een kinderwens spreekuur. Wil je ons graag als verloskundigen? Neem dan contact met ons op via 020-775 99 27. Op werkdagen zijn we tussen 08:30 en 12:00 uur telefonisch te bereiken. Wanneer we gesloten zijn, kun je ons een e-mail sturen: verloskundigen@pregnanta.nl.

Optimale zorg

Door de fijne en gezonde samenwerking met de gynaecologen en de klinische verloskundigen van het BovenIJ ziekenhuis was het meer dan logisch dat we onze krachten nog meer gingen bundelen. Regelmatige overlegmomenten hebben geresulteerd in strakke werkafspraken voor optimalisering van de samenwerking met het BovenIJ ziekenhuis. Hierdoor kunnen alle zwangere vrouwen gebruikmaken van de beste kwaliteiten van deze partners. Het leveren van optimale zorg op maat is immers onze missie.

We anticiperen ook mee bij het VSV (verloskundig samenwerkingsverband) in Amsterdam-Noord in samenwerking met het BovenIJ ziekenhuis.

Neem contact op

  • Optimale verloskundige zorg

Verloskundige BovenIJ ziekenhuis: de beste zorg voor moeder en kind

Indien er in de zwangerschap bijzonderheden zijn die extra zorg of controle behoeven,
kun je direct via een snelle verwijzing bij een gynaecoloog of verloskundige terecht. Zij bevinden zich op de Polikliniek Verloskunde en Gynaecologie van het BovenIJ ziekenhuis.

Zwangere vrouwen met een medisch indicatie kunnen dus op verzoek en na overleg gecombineerde zorg krijgen van de gynaecoloog en van de verloskundigen van Pregnanta Geboortezorg. Dit heeft vaak tot gevolg dat er een grote toename is in tevredenheid. Indien de gehele zwangerschap in handen van de gynaecoloog was, nemen wij tijdens het kraambed de zorg weer over voor de verdere begeleiding thuis.

Alle zorg onder leiding van je verloskundige in samenwerking met het BovenIJ ziekenhuis heeft grote voordelen voor de zwangere vrouwen die in regio rondom het ziekenhuis wonen en of vaak in de buurt van het BovenIJ ziekenhuis zijn.

Naast de verloskundigen van Pregnanta Geboortezorg op 2 locaties in Amsterdam en de gynaecologen van het BovenIJ ziekenhuis kun je in het ziekenhuis via ons je echo-onderzoeken laten doen.

Onze verloskundige ontvangen iedere zwangere vrouw met liefde en zorgen voor de juiste ondersteuning en begeleiding.

Om je aan te melden of bij vragen kun je ons elke dag bereiken op het volgende nummer: 020-775 99 27. Heb je ons snel nodig? Bel dan met het volgende spoednummer: 06-520 476 10.

  • Verloskundige hulp