fbpx
Verloskundige Boven IJ ziekenhuis Amsterdam | Pregnant geboortezorg
17222
page-template-default,page,page-id-17222,bridge-core-1.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

VERLOSKUNDIGE Boven IJ ziekenhuis Amsterdam

Je bent van harte welkom bij de verloskundigen van Pregnanta geboortezorg.
Onze hoofdlocatie ligt in de Vogelbuurt op de Koekoeksplein 19 en op Zeeburgereiland tegen Ijburg aan. Het regio ziekenhuis waar we mee samenwerken is het Boven IJ Ziekenhuis.

Vrouwen die zwanger zijn en geen medisch indicatie hebben kunnen
bij de verloskundigen van Pregnanta onder zorg komen. Indien er extra zorg of controles door een gynaecoloog noodzakelijk wordt, kan eventueel gecombineerde zorg tot de mogelijkheden behoren. Je kan bij ons terecht voor zorg in de zwangerschapbevalling en kraambed.
Ook kan je bij ons terecht voor het kinderwens spreekuur.


OPTIVerloskundige Boven IJ ziekenhuisMALE ZORG

Door de fijne en gezonde samenwerking met de gynaecologen en de klinische verloskundigen van het Boven IJ ziekenhuis was het meer dan logisch dat we onze krachten nog meer gingen bundelen. Regelmatige overlegmomenten hebben geresulteerd in strakke werkafspraken voor optimalisering van de samenwerking met het Boven IJ ziekenhuis. Hierdoor kunnen alle zwangeren gebruik maken van de beste kwaliteiten van
deze partners. Het leveren van optimale zorg op maat is immers onze missie.

We anticiperen ook mee bij het VSV (verloskundig samenwerkingsverband)
in Amsterdam Noord in samenwerking met het Boven IJ ziekenhuis.

 

VERLOSKUNDIGE BOVEN IJ ZIEKENHUIS: ALLE ZORG VOOR MOEDER EN KIND

Indien er in de zwangerschap bijzonderheden zijn die extra zorg of controle behoeven,Verloskundige Boven IJ ziekenhuis-3
kan je direct via een snelle verwijzing bij een gynaecoloog terecht. Deze bevinden zich
op de poli verloskunde en gynaecologie van het Boven IJ ziekenhuis

Zwangeren met een medisch indicatie kunnen dus op verzoek en na overleg gecombineerde zorg krijgen van de gynaecoloog en van ons. Dit heeft vaak tot gevolg dat er een grote toename is in tevredenheid van de zwangeren. Indien de gehele zwangerschap bij de gynaecoloog was nemen wij in het kraambed de zorg weer over voor de verdere begeleiding thuis.

 

Alle zorg onder onder leiding van je verloskundige in samenwerking met het Ziekenhuis heeft grote voordelen voor de zwangeren die in regio rondom het ziekenhuis wonen en of vaak in de buurt van het Boven IJ ziekenhuis zijn.

Naast de verloskundigen van Pregnanta geboortezorg op 2 locaties in Amsterdam en de gynaecologen van het Boven IJ ziekenhuis kunt u in het ziekenhuis via ons ook je echo onderzoeken laten doen.

Met liefde voor de liefste zullen we voor onze zwangeren ontvangen, ondersteunen en begeleiden.
Voor aanmelding of vragen kun je ons elke dag bereiken op het volgende nummer: 06-52047610.

 

 

 

 

 

Contactformulier