Verloskundigenpraktijk Amsterdam - Pregnanta.nl
Pregnanta is een klein en hecht team en biedt veilige en persoonlijke geboortezorg bieden in Amsterdam en omstreken.
Amsterdam, Verloskundige, Verloskundigen, Zwanger, bevalling, bevallen, Amsterdam Noord, thuisbevalling, badbevalling, omstreken, ervaren, poliklinisch, baby, borstvoeding, cursussen, kinderwens, miskraam
17041
post-template-default,single,single-post,postid-17041,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

22 Apr Verloskundigenpraktijk Amsterdam

Verloskundigenpraktijk Amsterdam

Verloskundigenpraktijk Amsterdam :

verloskundigenpraktijk Amsterdam

De gespecialiseerde verloskundigen :

De beste persoon die je kan bijstaan tijdens de draagtijd is een verloskundige. Modern kan Amste

rdam zichzelf wel noemen want zij zijn gedreven om resultaat te leveren. Nergens op de wereld doen ze het zoals in Amsterdam. Jij en jouw toekomstige kind worden tijdens de draagtijd begeleidt door een verloskundige.

Elke keer wanneer ze langskomt dan word de groei van je lichaam gecheckt. Dan kan ze eruit halen of je op een juiste manier in gewicht aankomt. Is dat niet het geval dan kan ze op basis van je gewichtsverhouding goede adviezen geven.

Wij adviseren bij twijfel altijd te bellen! Bel ons nu: 06 – 52047610.

Ze houdt ook de bloeddruk en je HB-gehalte in de gaten. Als bepaalde zaken snel gevonden worden dan kan de verloskundige die verhelpen voordat het erger wordt. Hoe het kind groeit naarmate van tijd word ook bij gehouden. Het hart word gecontroleert en hoe het kind in de baarmoeder ligt.

Gedurende de draagtijd

Wanneer je gaat bevallen dan is de verloskundige bij je. Ze biedt steun, moed en draagt bij aan een goed verloop zodat jij je beter voelt. Als er ingrepen gedaan moeten worden dan voert de verloskundige die uit. Zaken zoals een knip zetten of hechtingen doen. Het kind word ook gecontroleerd door de verloskundige. De verloskundige kijkt of je kind functioneert en hoe hij reageert op de omgeving. Twijfel je? Neem contact op met het ziekenhuis.

Gedurende de kraamtijd

In je kraamtijd komt de verloskundige 7 dagen per week langs. Er word gekeken hoe het gaat met jou en je kind. De hechtingen worden gecontroleerd. De kraamverzorgster is bijna altijd in de buurt en daarom wil de verloskundige ook van haar weten wat er op dat moment aan de hand is. Paar dagen na de geboorte krijgt het kind een hielprikje.

Iemand die luistert

Als verloskundige ben je in een emotionele relatie met de moeder want je bent altijd met haar en krijgt alles mee wat er gebeurd. Je bent niet alleen de persoon de met mensen praat maar ook de persoon die de begaafdheid heeft om met bepaalde zaken te werken. De verloskundige staat altijd klaar voor je. Of het nou huilen of lachen is je mag alles doen met haar. Alles mag gevraagd worden, er bestaat geen zeuren.

Wij adviseren bij twijfel altijd te bellen! Bel ons nu: 06 – 52047610.

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.