fbpx
Verloskundigenpraktijk Amsterdam: Pregnanta Geboortezorg
17254
page-template-default,page,page-id-17254,bridge-core-1.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

VERLOSKUNDIGENPRAKTIJK AMSTERDAM

Op zoek naar een verloskundigenpraktijk in Amsterdam? Bij ons ben je op het juiste adres!
Wij hebben een bijzonder en uniek concept op het gebied van verloskunde in Amsterdam.
Pregnanta Geboortezorg is een kleinschalige verloskundigenpraktijk die vrouwen, uit Amsterdam
en omstreken, exclusief begeleidt tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamperiode.

Verloskundigenpraktijk Amsterdam: duo verloskundigenpraktijk

Deze verloskundigenpraktijk in Amsterdam wordt geleid door 2 ervaren verloskundigen – Ellen Moonen en Omer Sarioglu. Ons team biedt je fijne professionele begeleiding met zorg en aandacht, persoonlijk en deskundig.

Naast de standaard verloskundige zorg bieden we je extra zorg aan, wat ons direct onderscheid van andere verloskundigen praktijken. We bieden namelijk meer tijd en aandacht aan, waardoor je tijdens de controles altijd alle ruimte hebt om al je vragen te stellen. Ook doen we op verzoek laagdrempelig huisbezoeken.

Pregnanta geboortezorg staat ook voor vernieuwing, het aanbieden van goede, uitgebreide, medische zorg met daarbij zeer persoonlijke begeleiding en tijd voor jou en je partner.

 

Verloskundigenpraktijk-Amsterdam-2Eerlijke aandacht

Onze zorg is transparant. De afspraken in onze verloskundigenpraktijk in Amsterdam zijn altijd met één van ons twee. Vanwege onze sterke en stabiele samenwerking werken we zeer efficient.
We weten beide altijd wat er is besproken, welke echo je krijgt en of er nog eventueel aanvullend onderzoek is gedaan. Ook zullen we je tijdens de afspraken en voorlichtingsavonden van alle informatie voorzien. Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je kan verwachten om onduidelijkheden en onzekerheden te voorkomen.

 

 Kennismaking bij een duo verloskundigenpraktijk in Amsterdam

Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van ons of zelf met ons samen. Niets is te gek!
Wij zijn gevestigd in de vogelbuurt op de koekoeksplein, 5 minuten van het pondje vandaan in Amsterdam-Noord.
Ook hebben we een dependance op Zeeburgereiland op de Eef Kamerbeekstraat 503. Deze locatie ligt op loopafstand van IJburg.
ons werkgebied strekt zich uit over Amsterdam Noord, Centrum, Oost, Zuid, West, de Pijp, Jordaan en omstreken; u bent welkom bij onze verloskundigenpraktijk in Amsterdam.

Contactformulier