fbpx
Verloskundige Amsterdam Noord - Bel nu: 06 – 52047610
17035
post-template-default,single,single-post,postid-17035,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Verloskundige Amsterdam Noord

Verloskundige Amsterdam Noord

Verloskundige Amsterdam Noordverloskundige Amsterdam-Noord

Een verloskundige leidt jou door de zwangerschap. Nederland doet veel aan vernieuwing. Er is geen plek die het als Nederland doet. Je verloskundige leidt jou door jouw zwangerschap. Je lichaam wordt bij elk bezoek gecontroleerd. Er word bepaald of je teveel of te weinig aankomt. Als je lichaam niet op de juiste manier groeit dan ontvang je daar advies over.

Je HB-gehalte word gecontroleerd bij iedere afspraak. Afwijkingen worden snel opgespoort en daar krijg je hulp bij om het te probleem te verhelpen.

Wij adviseren bij twijfel altijd te bellen! Bel ons nu: 06 – 52047610.

De groei van de baby wordt ook gecontroleerd. Hoe de baby in de buik ligt en of de baby een goed kloppend hart heeft dat is op dat moment belangrijk.

Tijdens de draagtijd

Ter begeleiding tijdens de bevalling zal er altijd een verloskundige aanwezig zijn. Om fouten te voorkomen ontvang je verbale en non-verbale steun. Kleine handelingen worden door de verloskundige gedaan. Hierbij kun je denken aan hechtingen aanbrengen of een knip zetten. Na de bevalling controleert de verloskundige de baby. De verloskundige controleert of de baby goed reageert op de nieuwe buitenwereld en of hij/zij er gezond uitziet. Twijfels? Bel het ziekenhuis.

Na de bevalling

Dagelijks zal de verloskundige tijdens de kraamtijd langskomen. De vragen die beantwoord zullen worden zijn; hoe gaat het met jou? En hoe staat het ervoor met de baby? Hechtingen worden eventueel gecontroleerd. De persoon die bijna altijd in de buurt is, is uw kraamverzorgster en daarom wil de verloskundige ook van haar feedback. Het kindje krijgt een paar dagen na de geboort prikje op de hiel.

Een persoon die goed kan luisteren

Naast alle werkzaamheden in het vak heeft de emotionele rol van de verloskundige ook veel invloed. Je hebt kennis van mensen en van medische zaken.

De verloskundige is er voor jou

Het maakt niet uit wat je met je verloskundige doet zij is er voor jou. Maakt niet uit wat je vraagt of zegt je verloskundige zeurt niet.

Wij adviseren bij twijfel altijd te bellen! Bel ons nu: 06 – 52047610.

 

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.